Ik werk vanuit mijn thuispraktijk in Emblem of online via Zoom. Tijdens een EFT-sessie werken we samen aan jouw vraagstuk en geef ik je de tools in handen zodat je ze ook thuis op jezelf kan toepassen. 

Hoe verloopt een sessie?

Nog voor de eerste sessie, bezorg ik jou een intakeformulier dat je mij op voorhand terugbezorgt om de richting van jouw consultatie te bepalen. Tijdens de eerste sessie werken we meteen op jouw vraagstelling.

Een sessie duurt normaal 60 minuten en kost 55 euro. Het aantal sessies hangt af van jouw proces, gemiddeld zijn dat er drie à vier. We werken tot het probleem of doel volledig behandeld is. Ik geef je ook de tools in handen om EFT thuis op jezelf toe te passen.

Betalen kan contant of via de bancontact app.

*Ben je verhinderd en geraak je niet op de gemaakte afspraak? Verwittig me telefonisch zo snel mogelijk zodat we een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Er is altijd begrip. Opgelet: afwezigheid zonder verwittiging wordt in rekening gebracht.

ONTMOETEN

Zit je nog met vragen of ben je niet zeker of EFT iets voor jou is? In een vrijblijvend telefoongesprek van een halfuur beantwoord ik graag je vragen en leg ik uit hoe een verdere samenwerking eruit ziet.

Contacteer me: +32 465 00 38 37