Hilde Verstappen, jouw EFT-consulent

In september start ik mijn praktijk EFTPUNT in Emblem. Vanuit mijn eigen hulpvraag 12 jaar geleden, zocht ik in verschillende studies naar een antwoord dat me effectief en voorgoed kon verlossen van mijn emotionele blokkades. Zo kwam ik voor het eerst zelf in aanraking met EFT.

Ik had geen vragen over mijn denken, ik ondervond hinder bij herinneringen die me belastte en niet los lieten. Ik zat vast in emoties die steeds weer werden opgeroepen. Door te tikken op specifieke meridiaanpunten werden mijn vastzittende herinneringen en emoties geneutraliseerd. Ik kreeg inzichten en kon verder met mijn leven.

EFT was voor mij een eyeopener, een techniek die ik gelijk waar en wanneer kon toepassen. Toen al had ik het idee hier meer mee te doen, want de toepassingen van EFT zijn nagenoeg eindeloos.

In 2020 behaalde ik het diploma EFT FOR PROFESSIONALS en startte ik een eigen praktijk met als uitgangspunt mensen zelf hun wijsheid en kracht leren terugvinden. Dat is hoe ik werk en de weg die ik wil tonen.

Opleidingen en cursussen

2020

Opleiding EFT FOR PROFESSIONALS bij Tapping Instituut

2010

Opleiding Acupunctuur aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen
Om de Chinese denkwijze die ik regelmatig aantrof in allerhande literatuur beter te begrijpen
en juist te interpreteren, heb ik het eerste jaar Acupunctuur voltooid.

2008

Opleiding EFT in Nederland

1996

Master opleiding NLP bij Arcturus